NEA

Απολαύστε τους πρώτους γύρους της Lamborghini Revuelto στο Ring [video]

Η Revuelto, ο διάδοχος της Aventador, έκανε την επίσημη εμφάνισή της τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Με έναν υβριδικό V12 κινητήρα, αποτελεί το ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρεία.

Με έναν χρόνο επιτάχυνσης 0-100 χλμ./ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα, γνωρίζουμε ότι είναι απίστευτα γρήγορη – τουλάχιστον στα χαρτιά. Ωστόσο, φαίνεται ότι η αυτοκινητοβιομηχανία επιθυμεί να αποδείξει τις δυνατότητές της σε μία από τις πιο απαιτητικές πίστες του κόσμου.

Ένα νέο κατασκοπευτικό βίντεο μας μεταφέρει στο Nurburgring, όπου η Revuelto πραγματοποιεί μερικούς γρήγορους γύρους. Το βίντεο ξεκινά με πλάνα από το προσεκτικό ξεφόρτωμα του οχήματος και συνεχίζει με έναν εντυπωσιακά γρήγορο ρυθμό μέσα στην πίστα.

Υπάρχουν διάφορα σενάρια σχετικά με τον λόγο που η Lamborghini δοκιμάζει τη Revuelto στο Nurburgring. Μπορεί να είναι για να πραγματοποιήσει τελικές ρυθμίσεις και βελτιώσεις πριν την παράδοση στους πελάτες. Εναλλακτικά, η Lamborghini μπορεί να αξιολογεί τις επιδόσεις της Revuelto στην πίστα και να ετοιμάζεται για κάποιο νέο ρεκόρ.

Όπως και να έχει ο κινητήρας V12 της Revuelto πράγματι ακούγεται εντυπωσιακός στο βίντεο.

Θυμίζουμε ότι αυτός ο κινητήρας είναι ένας V12 6,5 λίτρων και συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες σε ένα υβριδικό σύστημα, παράγοντας συνολικά 1.001 ίππους. Αυτή η ισχύς μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός νέου οκτατάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!