NEAPINED

Διαρροή για το ανανεωμένο Kia Picanto

Εικόνες που διέρρευσαν από το βαριά ανανεωμένο Kia Picanto ήρθαν στην επιφάνεια, προσφέροντας μια γεύση από τις αλλαγές που περιμένουν το δημοφιλές αυτό supermini.

Το νέο Picanto, το οποίο πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στο εγγύς μέλλον, θα υιοθετήσει σχεδιαστικά στοιχεία εμπνευσμένα από τη φρέσκια και δυναμική σχεδιαστική γλώσσα της Kia “Opposites United”, ευθυγραμμίζοντάς το με την τελευταία γκάμα της μάρκας, η οποία περιλαμβάνει τα Sportage, Sorento, EV6 και EV9.

Οι εικόνες που διέρρευσαν από το Autospy, μας δείχνουν τη νέα τολμηρή αισθητική του Picanto. Στο μπροστινό μέρος, μια εντυπωσιακή μάσκα “Tiger Nose” βρίσκεται στο επίκεντρο, συνοδευόμενη από κάθετους προβολείς LED με φώτα ημέρας εμπνευσμένα από το EV9.

Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου διαθέτει μια εντυπωσιακή μπάρα φώτων LED, ενώ τα μοντέλα GT-Line παρουσιάζουν ένα πίσω splitter και επανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου, προσθέτοντας μια πινελιά σπορτίφ.

Ενώ οι εξωτερικές αλλαγές κάνουν μια ισχυρή δήλωση, οι εσωτερικές του νέου Picanto είναι πιο διακριτικές αλλά εξίσου σημαντικές. Ο πίνακας οργάνων έχει υποστεί μια πλήρη ψηφιακή ανανέωση, βελτιώνοντας την ορατότητα και προσφέροντας μια μοντέρνα πινελιά.

Μια νέα απεικόνιση CGI αφήνει υπονοούμενα για τη βελτιωμένη υποβοήθηση τοποθέτησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, υποδηλώνοντας πιθανές εξελίξεις στα συστήματα υποβοήθησης οδηγού του αυτοκινήτου.

Η κεντρική οθόνη αφής του infotainment, η οποία έχει μεταφερθεί σε μεγάλο βαθμό από το προηγούμενο μοντέλο, διαθέτει τώρα ανανεωμένα γραφικά, προσφέροντας μια απρόσκοπτη και διαισθητική εμπειρία χρήσης.

Όσον αφορά στη γκάμα κινητήρων θα ήταν έκπληξη αν βλέπαμε κάτι διαφορετικό από την περίπτωση του ανανεωμένου Hyundai i10. Ωστόσο, δεδομένων των φιλόδοξων σχεδίων της Kia να μετατραπεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική μάρκα μέχρι το 2035, είναι πιθανό ότι το νέο Picanto θα προσφέρει τεχνολογικές εξελίξεις.

Ενώ το απερχόμενο μοντέλο διατίθεται επί του παρόντος με έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 66 ίππους ή 99 ίππους στην υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή του, το ανανεωμένο Picanto θα μπορούσε ενδεχομένως να ενσωματώσει τεχνολογία mild-hybrid.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!