NEA

H Alfa Romeo θέλει να μαντέψετε το όνομα του ηλεκτρικού της SUV [video]

Η Alfa Romeo ζητά από το κοινό της να προτείνει ένα όνομα για το νέο της μοντέλο μέσω μιας ενδιαφέρουσας καμπάνιας στα social media.

Το νέο μοντέλο θα είναι μια μικρή Alfa Romeo SUV, τοποθετούμενη κάτω από το Tonale, και θα αποτελεί την πρώτη πλήρως ηλεκτρική προσπάθεια της εταιρίας. Θα βασίζεται στην ηλεκτρική πλατφόρμα των άλλων αντίστοιχων μοντέλων του γκρουπ Stellantis, όπως το Jeep Avenger ή το Peugeot e-2008.

Ωστόσο, η Alfa Romeo θα επικεντρωθεί στον ιταλικό σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά οδήγησης που καθιστούν μια Alfa ξεχωριστή. Το ηλεκτρικό SUV θα διαθέτει επίσης προηγμένα χαρακτηριστικά ποιότητας για να ανταγωνιστεί με επιτυχία άλλα ενδιαφέροντα μοντέλα, όπως το Volvo EX30.

Η εταιρία υπογραμμίζει ότι οι προτάσεις των φίλων της δεν υποχρεώνουν την εταιρία ή δεσμεύουν την απόφαση των στελεχών της Alfa Romeo σχετικά με την επιλογή του ονόματος.

Σα να μας λέει δηλαδή πως ότι και αν προτείνει κανείς η απόφαση έχει παρθεί. Και ας πούμε πως το νέο SUV το λένε Brennero, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!