NEAPINED

To νέο Mitsubishi Colt είναι μια μούσα ντυμένη γκέισα

Αν υποθέσουμε πως το νέο Colt είναι μια μούσα αυτή δεν θα ήταν άλλη από την Κλειώ ντυμένη με κιμονό και όλα τα παρελκόμενα.

Η Mitsubishi παρουσίασε το νέο Colt που δεν είναι άλλο από ένα Clio με γιαπωνέζικα σήματα. Παρά τις ομοιότητες, υπάρχουν αξιοσημείωτες πτυχές, όπως μια όμορφη μάσκα που δένει με εκφραστικά φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό, το Colt διαθέτει στάνταρ οθόνη αφής infotainment 7 ή 9,3 ιντσών με ασύρματη συνδεσιμότητα Android Auto ή Apple CarPlay. Μια ψηφιακή οθόνη 7 ιντσών βρίσκεται στάνταρ πίσω από το τιμόνι ως πίνακας οργάνων, ενώ διατίθεται προαιρετικά μια οθόνη 10 ιντσών.

Όσον αφορά την γκάμα των κινητήρων, το νέο Colt θα διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης που αποτελείται από έναν κινητήρα 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες, αποδίδοντας συνδυαστικά 143 ίπππους.

Επιπλέον, θα προσφέρονται δύο συμβατικές εκδόσεις: με τον ατμοσφαιρικό τρικύλινδρο κινητήρα 1,0 λίτρων που αποδίδει 67 και με τον turbo που αποδίδει 91 ίππους.

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση, το Colt θα είναι διαθέσιμο σε τρία καλά εξοπλισμένα επίπεδα εξοπλισμού. Η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο στο εργοστάσιο της Bursa στην Τουρκία, ενώ οι ευρωπαϊκές εκθέσεις αναμένεται να παραλάβουν το Colt το φθινόπωρο.

Όπως και να έχει η Mitsubishi δεν είναι η εταιρία που ξέραμε και προφανώς τέτοιες ενέργειες δείχνουν πως το μέλλον της εταιρίας είναι αβέβαιο μπροστά στα νέα δεδομένα που θέτει η ηλεκτροκίνηση.


Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!