NEAPINEDΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κόπηκε στο τεστ οδήγησης φέρνοντας την καταστροφή [video]

Δείτε μία συγκλονιστική εξέλιξη κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης οδήγησης στην Αργεντινή, όπου μια 63χρονη γυναίκα είχε μία καταστροφική αποτυχία.

Η αγχωτική φύση των εξετάσεων, ιδίως των εξετάσεων οδήγησης, μπορεί συχνά να οδηγήσει σε στιγμές που προκαλούν άγχος. Ωστόσο, η εμπειρία αυτής της γυναίκας πήρε μια τρομακτική τροπή, αναδεικνύοντας πόσο γρήγορα μπορεί να κλιμακωθεί μια κατάσταση.

Ένα βίντεο που καταγράφηκε από μια κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης δείχνει ένα Volkswagen Golf να κινείται σε ένα εξεταστικό κέντρο. Το προσομοιωμένο οδικό περιβάλλον περιλάμβανε διαβάσεις πεζών, φωτεινούς σηματοδότες και έναν κυκλικό κόμβο, μιμούμενο σενάρια οδήγησης στην πραγματική ζωή.

Κάποια στιγμή τα πάντα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά. Αρχικά, δεν εκτίμησε σωστά μια δεξιά στροφή, πέφτοντας πάνω στο εξωτερικό κράσπεδο. Στη συνέχεια επιταχύνει, με αποτέλεσμα οι δύο εξωτερικοί τροχοί να προσγειωθούν στο κράσπεδο.

Αφού ανέκτησε τον έλεγχο πέρασε όπως ήταν ένα σήμα στοπ. Κατόπιν, τα πάντα στράβωσαν και η 63χρονη πανικόβλητη πάτησε κατά λάθος το πεντάλ του γκαζιού αντί για το φρένο, επιδεινώνοντας τα προηγούμενα λάθη της.

Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω σε μία κολόνα φωτισμού και το αυτοκίνητο να ντεραπάρει. Σύμφωνα με αναφορές του BBC, η οδηγός υπέστη ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο για περίθαλψη. Ευτυχώς, κανένα άλλο άτομο δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αυτού του οδυνηρού περιστατικού.

Συμπέρασμα: σε οτιδήποτε απαιτείται ψυχραιμία. Η νευρικότητα μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε λάθη και σε καταστάσεις στρες με ολέθριες συνέπειες. Φαντάζεστε να πάθαινε κάτι τέτοιο η 63χρονη στον πραγματικό κόσμο; Αξιοσημείωτο, πάντως, είναι πως ακόμη και στην Αργεντινή υπάρχουν υποτυπώδη εξεταστικά κέντρα όταν στην Ελλάδα της Ευρώπης οι εξετάσεις γίνονται στους δρόμους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!