NEA

Νέα διάκριση για το Hyundai Ioniq 6

Το Hyundai Ioniq 6, ένα πρωτοποριακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, διακρίθηκε στα βραβεία Great British Fleet Awards με το βραβείο “Best EV Compact Executive Car”.

Τα βραβεία διοργανώνονται ετησίως από το περιοδικό εταιρικών πωλήσεων “Fleet World” στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχουν σκοπό να αναδείξουν τα καλύτερα οχήματα για εταιρικούς στόλους και τις προηγμένες τεχνολογικά προτάσεις στον κλάδο.

Οι κριτές επισήμαναν την ολοκληρωμένη απήχηση του Hyundai Ioniq 6 στους εταιρικούς πελάτες και επιδοκίμασαν τις υψηλές προδιαγραφές και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του. Αυτή η βράβευση από το Fleet World αποτελεί σημαντική αναγνώριση για το Ioniq 6, το οποίο βασίζεται στην Electric-Global Modular Platform (E-GMP), όπως και το επιτυχημένο Ioniq 5.

Προηγουμένως, το Ioniq 6 είχε κατακτήσει τον τίτλο World Car of the Year, World Electric Car και World Design Car of the Year στα βραβεία World Car Awards τον Απρίλιο, ενώ ο κ. SangYup Lee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής του Κέντρου Σχεδίασης του Hyundai και της Genesis, ανακηρύχθηκε World Person of the Year για τη δημιουργική δύναμη πίσω από το σχεδιασμό του Ioniq 6. Επιπλέον, το Ioniq 6 ανακηρύχθηκε “Saloon of the Year” στα βραβεία GQ Car Awards 2023 και έλαβε βραβείο ασφάλειας πέντε αστέρων από τον φημισμένο θεσμό Euro NCAP στην κατηγορία “Large Family Car”.

Ο κ. Ashley Andrew, πρόεδρος της Hyundai Motor UK, δήλωσε ότι το Ioniq 6 έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή και εκλεπτυσμένη αισθητική, αλλά το βραβείο από το Fleet World υπογραμμίζει επίσης ότι απευθύνεται σε πραγματικούς οδηγούς που διανύουν μεγάλες αποστάσεις και περνούν περισσότερο χρόνο στο αυτοκίνητό τους. Ο υψηλός αυτονομία του ηλεκτρικού Ioniq 6, η υψηλή ποιότητα του εσωτερικού και η πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών του το καθιστούν μια εξαιρετικά ελκυστική επιλογή για εταιρικούς πελάτες.

Η λίστα με όλους τους νικητές των βραβείων Great British Fleet Awards 2023 δημοσιεύεται στο τεύχος Ιουνίου του Fleet World.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!