NEA

Φοβερό βίντεο για την Toyota GR Corolla [video]

Απολαύστε το εντυπωσιακό διαφημιστικό της Toyota GR Corolla, που δείχνει πως μία μεγάλη εταιρία δεν φοβάται να παίξει με τον εαυτό της σε ένα εμπνευσμένο διαφημιστικό.

Η Toyota, εκτός από το να είναι η κορυφαία σε πωλήσεις στον πλανήτη, προσφέρει επίσης μοντέλα που ικανοποιούν τους πραγματικούς οδηγούς.

Το βίντεο, που απευθύνεται στην αμερικανική αγορά όπου προς το παρόν πωλείται η GR Corolla, μας δείχνει την προσπάθεια ενός σκηνοθέτη να πείσει έναν υψηλόβαθμο εκπρόσωπο της εταιρείας για τον χαρακτήρα που πρέπει να έχει ένα διαφημιστικό της GR Corolla.

Ο σκηνοθέτης προτιμά σκηνές δράσης και έντασης, με καμένα ελαστικά και ατελείωτα ντριφτ σε κάθε είδους έδαφος, ενώ ο εκπρόσωπος της εταιρείας είναι πιο συντηρητικός.

Το βίντεο, που διαρκεί περίπου 4 λεπτά, περιλαμβάνει αρκετό χιούμορ και αυτοσαρκασμό για την Toyota. Επιπλέον, παρουσιάζει δυναμικές σκηνές δράσης με την GR Corolla, αλλά και με μια Supra και ένα GR86. Απολαύστε και ανακαλύψτε μερικές σκηνές γεμάτες δράση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!