NEAPINED

Εικασίες για το νέο VW Tiguan

Η γερμανική εταιρία βρίσκεται στην τελική φάση της εξέλιξης του Tiguan της 3ης γενιάς και η ιστοσελίδα Kolesa.ru μας παρέχει τα rendering της τελικής μορφής.

Βασιζόμενοι στα teaser που δόθηκαν πρόσφατα και παρουσίαζαν ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο, οι ψηφιακές απεικονίσεις μας δίνουν μια ακριβή εικόνα του σχεδιασμού του επερχόμενου Tiguan.

Το νέο Tiguan έχει κάποιες αξιοσημείωτες αλλαγές, μεταξύ των οποίων παρατηρείται η μετάβαση από το τετράγωνο στυλ σε ένα πιο κομψό μπροστινό μέρος που θυμίζει το ID.4. Επίσης, παρατηρούνται προβολείς που συνδέονται με μια λεπτή λωρίδα LED.

Εκτός από τις αλλαγές στον σχεδιασμό, το Tiguan του 2024 θα είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος. Η Volkswagen επιβεβαίωσε ότι το νέο μοντέλο, που βασίζεται στην πλατφόρμα MQB Evo, θα έχει μήκος 4.551 χιλιοστά, αυξημένο κατά 32 χιλιοστά.

Παρόλο που λεπτομέρειες σχετικά με τους κινητήρες του νέου Tiguan είναι ακόμη περιορισμένες, η Volkswagen επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχουν διαθέσιμοι βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες και plug-in υβριδικοί κινητήρες, καθώς επίσης και διαμορφώσεις με κίνηση στους εμπρός και στους τέσσερις τροχούς.

Πιο συγκεκριμένα, το Tiguan του 2024 αναμένεται να είναι το τελευταίο μοντέλο Tiguan που θα εξοπλίζεται με κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς η Volkswagen έχει φιλόδοξα σχέδια να σταματήσει να προσφέρει οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης στην Ευρώπη μέχρι το 2033.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!