NEAPINED

Η Porsche αντιγράφει το ελληνικό Chaos;

Το υπό κατασκευή ελληνικό αυτοκίνητο του Σπύρου Πανοπουλου, το πολυαναμενόμενο “Chaos” δίνει έμπνευση στους μεγάλους παίκτες της αυτοκίνησης.

Τουλάχιστον αυτό τονίζει σε δήλωση του στα κοινών δίκτυα ο Έλληνας κατασκευαστής αναφερόμενος στο νέο projects της Porsche Mission-X που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες.

Μάλιστα ο Σπύρος Πανόπουλος αναφέρει ότι το σχέδιο της γερμανικής φίρμας επιβεβαιώνει ότι το ελληνικό υπό κατασκευή hypercar ήταν είναι σε καλό δρόμο, καθώς πολλές τεχνικές προδιαγραφές του Chaos έχουν ενσωματωθεί στο project της Porsche.

Με λίγα λόγια ο εμπνευστής του ελληνικού Chaos που είδε, μελέτησε και διαπίστωσε πως το Mission X αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους μηχανικούς της Porsche αφήνοντας υπονοούμενα πως δήθεν αντέγραψαν τα δικά του σχέδια. Τα οποία χρονολογούνται από το 2018.

Πάντως, ο Έλληνας δημιουργός δεν παύει να αφήνει ελπίδες ότι σύντομα θα δείξει δημόσια τη θέα το ελληνικό υπέρ αυτοκίνητο.


Ακολουθεί η ανάρτηση του Σπύρου Πανοπουλου: 

“Με μεγάλη μου χαρά βλέπω να επιβεβαιώνομαι πως ήμασταν και είμαστε στον σωστό δρόμο στην υλοποίηση του ελληνικού υπέρ-αυτοκίνητου μας Chaos, σχέδια που δημιούργησα το 2018 και έχουμε καταθέσει Euipo, βλέπω ότι εμπνέουν μεγάλους κατασκευαστές γύρω μας ανά διαστήματα σε μικρό η μεγάλο ποσοστό.

Ένα από αυτά είναι το καινούριο project της @porsche #porschemissionx που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες.   

Εν τάχει, ο τρόπος που βγαίνει ο αέρας από τα μπροστινά φτερά, το πίσω μέρος με το diffuser, το σχέδιο του diffuser, τα πίσω φτερά το σχέδιο που συναντά το diffuser, η θέση των πίσω φώτων, η γωνιά του μπροστινού παρμπρίζ σε σχέση με την οροφή και τα φτερά είναι από τα πιο σημαντικά σημεία και μου μοιάζουν αρκετά. 

Ας τους ευχηθούμε καλή επιτυχία. 

Ευελπιστώ ότι θα το τελειώσω σύντομα ώστε να δείξουμε και εμείς τις δυνατότητες μας.  Στο διάστημα από την διαρροή των σχεδίων μας φρόντισα να ανανεώσω αρκετά κομμάτια του πλέον. 

Ευχαριστώ για την επιμονή και την υπομονή σας, το αποτέλεσμα θα μας αντάμειψη.” #hellas #greece #spyrospanopoulos #spyrospanopoulosautomotive #chaos #proudgreek 

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Γεια σου Σπυρετο , η Ωρα η Καλη πλησιαζει, να σκασουν οι οχθροι σου απο τη ζηλεια τους !
    Επι τη ευκαιρια , απευθυνω θερμο χαιρετισμο στον πρωτο διδαξαντα Ελληνα
    ερευνητη , τον γνωστο ηλεκτρονικο “Μουστακια” , που ανοιξε τον δρομο με την παρουσιαση
    του υδρογονοκινητου δικυκλου στην Σαλαμινα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!