NEA

Τo Arke Zero είναι ένα ακόμη microcar

Μία νεοσύστατη εταιρεία από τη Βρετανία, με την ονομασία Ark, παρουσίασε ένα αξιολάτρευτο nanocar με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και μια τιμή ελαφρώς πάνω από 7.000 ευρώ.

Το Ark Zero, όπως ονομάζεται, είναι σχεδιασμένο για να απευθύνεται στο ίδιο κοινό με το Citroen Ami και κατασκευάζεται με χρήση αλουμινίου για να εξασφαλίσει χαμηλό βάρος. Έχει μήκος 2,5 μέτρα, πλάτος 1,202 μέτρα και ύψος 1,625 μέτρα.

Για την κίνησή του χρησιμοποιείται ένας ηλεκτροκινητήρας 3 ίππων, ο οποίος του παρέχει μέγιστη ταχύτητα 45 χλμ/ώρα. Η μπαταρία των 7,4 kWh προσφέρει αυτονομία 80 χιλιομέτρων, με τη φόρτισή της να απαιτεί περίπου 6 ώρες.

Παρά το μικρό του μέγεθος και την οικονομική του τιμή, το Ark Zero προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό, όπως LED φώτα, σύστημα Infotainment με οθόνη αφής, ηλιοροφή και άλλα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!