NEA

Η Opel ανακοινώνει το νέο της λογότυπο

H Opel αποκαλύπτει μια νέα εκδοχή του «Blitz», το οποίο θα προστεθεί σε όλα τα μοντέλα παραγωγής από τις αρχές του 2024.

Το «Blitz» θα συνεχίσει να είναι ένα κεντρικό στοιχείο του Opel Compass, το οποίο αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της συναρπαστικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας του κατασκευαστή από το Rüsselsheim.

Επιπλέον, θα παραμείνει στο επίκεντρο του Opel Vizor, που αποτελεί το νέο «πρόσωπο» της μάρκας. Το σύμβολο του Κεραυνού (Blitz στα Γερμανικά) στενά συνδέεται με την ηλεκτροκίνηση και αντιπροσωπεύει τη στρατηγική της Opel για την ηλεκτροκίνηση.

«Το Blitz μας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας για τον δημοκρατικό χαρακτήρα της καινοτομίας και της κινητικότητας, και παράλληλα, μεταφέρει τη στρατηγική μας για να γίνουμε μια πλήρως ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη έως το 2028. Ήδη αυτή τη στιγμή, η γκάμα μοντέλων μας περιλαμβάνει 15 ηλεκτροκίνητα μοντέλα και μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι η Opel είναι ηλεκτρική», δήλωσε ο CEO της Opel, Florian Huettl.

Ο γερμανικός κατασκευαστής θα εισάγει σταδιακά το νέο έμβλημα σε όλα τα μοντέλα του τα επόμενα χρόνια, ξεκινώντας από τις αρχές του 2024. Ωστόσο, ο CEO της Opel, Florian Huettl, ανακοίνωσε ότι το νέο λογότυπο θα προβληθεί ήδη από το φετινό έτος.

«Η IAA Mobility είναι μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανικές εκθέσεις στον κόσμο και, συνεπώς, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να παρουσιάσουμε σε ένα μεγάλο, διεθνές κοινό το νέο μας Blitz. Επιπλέον, έχουμε ετοιμάσει μια έκπληξη που θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες μας στο Μόναχο», ανέφερε.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!