NEA

Το Beetle δεν θα επιστρέψει άμεσα

Η εταιρεία έχει ανακοινώσει τη διατήρηση ορισμένων από τα ιστορικά της ονόματα, αλλά σε αυτά δεν περιλαμβάνεται το Beetle. Ο λόγος είναι πως αυτό ανήκει πλέον στο βαθύ παρελθόν της μάρκας.

Εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχουν φήμες για ένα νέο ηλεκτρικό Volkswagen Beetle. Και όπως φαίνεται ένα ηλεκτρικό Beetle δεν είναι επί του παρόντος στα σχέδια της εταιρείας, κυρίως για λόγους μάρκετινγκ.

Ο CEO της εταιρείας, Thomas Schafer, επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν σχέδια για το Beetle. Ωστόσο, αυτό δεν οφείλεται σε έλλειψη πόρων, χρημάτων ή χρόνου για ανάπτυξη, αλλά αποτελεί μια στρατηγική απόφαση βασισμένη στην ανάλυση της αγοράς.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο προηγούμενος CEO της VW, Herbert Diess, ήταν ανοιχτός στην ιδέα ενός ηλεκτρικού Beetle που θα βασιζόταν στην πλατφόρμα MEB για τη νέα δεκαετία.

Επιπλέον, η Volkswagen είχε κατοχυρώσει το όνομα «e-Beetle» στην Ευρώπη πριν από μερικά χρόνια, αλλά η στρατηγική της εταιρείας στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων έχει αλλάξει από την άφιξη του Schafer.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!