NEA

Θες να γίνεις τεχνικός οχημάτων; Σήμερα το 1ο OPEN DAY Επαγγελματικής – Τεχνικής Εκπαίδευσης στην Αθήνα

Σε ενδιαφέρει να γίνεις επισκευαστής οχημάτων; Αν, ναι, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει το 1o «OPEN DAY Επαγγελματικής-Τεχνικής Εκπαίδευσης» στην Αθήνα, στο παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ (Πειραιώς και Ερμού, 10553) από τις 17:00 έως τις 21:00.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eventora.com/el/Events/1o-open-day.

Το Open Day έχει στόχο την ενημέρωση των νέων για τις δυνατότητες που παρέχουν οι σπουδές στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, στις 7 Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές (ΠΕΠΑΣ) Μαθητείας και στα 30 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της ΔΥΠΑ και για τις σύγχρονες ειδικότητες που προσφέρουν, από τις οποίες όλοι μπορούν να βρουν αυτή που ταιριάζει στις επαγγελματικές φιλοδοξίες τους. 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν στελέχη 45 επιχειρήσεων από την Αττική, που προσφέρουν θέσεις μαθητείας και πρακτικής σε υποψήφιους και νυν μαθητές των Σχολών, καθώς και θέσεις στην ανοικτή αγορά εργασίας για τους αποφοίτους, σε όλο το φάσμα των ειδικοτήτων που διδάσκονται. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν απευθείας μαζί τους, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. 

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν δύο πάνελ με θέμα την ανάπτυξη και αναβάθμιση δεξιοτήτων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων και την ενίσχυση του θεσμού της μαθητείας μέσω επιτυχημένων συνεργασιών της ΔΥΠΑ με μεγάλες επιχειρήσεις.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!