NEA

Το Volvo EX90 έχει κάτι το διαισθητικό [video]

Όταν οι σχεδιαστές δημιούργησαν το εσωτερικό του SUV μας Volvo EX90, επέλεξαν υλικά που δημιουργούν εντυπώσεις που διαρκούν.

Οι σχεδιαστές του εσωτερικού του SUV επέλεξαν υλικά που δημιουργούν μακράς διάρκειας εντυπώσεις. Αυτά τα υλικά προέρχονται από φυσικούς, ανακυκλωμένους και ανανεώσιμους πόρους και προσφέρουν μια ευχάριστη και όμορφη αίσθηση. Αυτό το συνδυασμένο με το design του αυτοκινήτου εκφράζει τις αξίες και τις σκανδιναβικές ρίζες της Volvo.

Η Lisa Reeves, Επικεφαλής Εσωτερικής Σχεδίασης της Volvo Cars, αναφέρει ότι ο στόχος ήταν να επαναπροσδιοριστεί η πολυτέλεια με τη χρήση βιώσιμων ελαφρών υλικών που προσφέρουν όμορφη αίσθηση στην αφή και υψηλή ποιότητα.

Το εσωτερικό περιλαμβάνει επενδύσεις από το υλικό Nordico, το οποίο περιλαμβάνει φυσικά και ανακυκλωμένα υλικά. Επίσης, χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα υλικά όπως το μίγμα μαλλιού NativaTM για τα καθίσματα. Επιπλέον, οι επιφάνειες της καμπίνας είναι κατασκευασμένες από ξύλο με πιστοποίηση FSC, ενώ οι μοκέτες περιλαμβάνουν αναγεννημένο πολυαμίδιο.

Το Volvo EX90 προσφέρει επίσης επιλογές εξατομίκευσης με τη δυνατότητα επιλογής από επτά διαφορετικά “δωμάτια”. Κάθε δωμάτιο προσφέρει μια διαφορετική ατμόσφαιρα με βάση τις μελετημένες επιλογές χρωμάτων, επενδύσεων και υλικών των σχεδιαστών.

Το εσωτερικό φωτίζεται από τα SunLike LED που αναδεικνύουν τα χρώματα με φυσικό τρόπο, ενώ ο ξύλινος διάκοσμος και τα σύγχρονα υλικά του αυτοκινήτου αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη έμφαση. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο.



Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!