ΑΓΩΝΕΣ

Το νέο Renault Clio Rally3 στο Ράλι Ακρόπολις

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας, το νέο Renault Clio Rally3 έχει εξελιχθεί από την Alpine Racing και θα συμμετάσχει με αξιώσεις στο επερχόμενο Ράλλυ Ακρόπολης

Η εταιρεία TEOREN MOTORS Α.Ε., που είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault & Dacia στην Ελλάδα, υποστηρίζει θερμά το αθλητικό και αγωνιστικό πνεύμα. Μεταξύ των μεγάλων χορηγιών της περιλαμβάνεται και η συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ, όπου η Renault είναι επίσημος χορηγός στον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τον Ημι-Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς και υποστηρίζει την Εθνική ομάδα στίβου της χώρας μας. Επιπλέον, η Renault είναι μεγάλος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε αυτό το πλαίσιο, η TEOREN MOTORS φέτος υποστηρίζει την ομάδα αγώνων Χαλκιάς Racing Team. Ως μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Επισκευαστών Renault & Dacia στην Ελλάδα, η εταιρεία Χαλκιάς Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. και ο Θέμης Χαλκιάς, με συνοδηγό τον Νικόλαο-Αδάμ Κομνό, σχηματίζουν την ομάδα Χαλκιάς Racing Team και θα συμμετέχουν στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ράλλυ, του Κυπέλλου Χώματος και του Ράλλυ Ακρόπολις, χρησιμοποιώντας το νέο τους αγωνιστικό αυτοκίνητο, το ολοκαίνουργιο εργοστασιακό Renault Clio Rally3.

Το Renault Clio Rally3 έχει αναπτυχθεί από την Alpine Racing, μια εταιρεία του ομίλου Renault, στο εργοστάσιο της αγωνιστικής επωνυμίας στη Διέππη της Γαλλίας.

Ο τετρακύλινδρος turbo κινητήρας 1,3 λίτρου παράγει 260 ίππους και 415Nm ροπής, ενώ η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω σειριακού κιβωτίου έξι σχέσεων, καθιστώντας το Clio Rally3 το πρώτο τετρακίνητο αγωνιστικό της εταιρείας για αγώνες ράλλυ. Η σχεδιαστική συμβολή της Alpine F1 Team είναι εμφανής σε στοιχεία όπως η πίσω αεροτομή.

Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στη Blender Gallery, ενώ ο κ. Θέμης Χαλκιάς δήλωσε: “Είμαι απόλυτα ευτυχής που έχω στα χέρια μου ένα εξαιρετικό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Στόχος μας είναι να σημειώσουμε καλά αποτελέσματα στους αγώνες που θα συμμετέχουμε και, φυσικά, να φτάσουμε στον τερματισμό στο επετειακό Ράλλυ Ακρόπολις”.

Η TEOREN MOTORS Α.Ε., ως χορηγός της Χαλκιάς Racing Team, εύχεται κάθε επιτυχία στην ομάδα, ξεκινώντας από το Ράλλυ Φθιώτιδος (1-2 Ιουλίου 2023), όπου το Clio Rally3 θα κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!