NEA

O Mick Schumacher στο τιμόνι μιας Mercedes W02

Ο Mick Schumacher θα οδηγήσει τη Mercedes W02 του πατέρα του στο Goodwood Festival of Speed, μία από τις κορυφαίες συναντήσεις για τους λάτρεις της αυτοκίνησης στην Ευρώπη.

Το συγκεκριμένο μονοθέσιο δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο που οδήγησε ο μεγάλος Michael Schumacher, αλλά μία υπενθύμιση της παλιάς εποχής της Formula 1, όπου οι κινητήρες ήταν γεμάτοι ένταση και ο θόρυβος ανατριχιαστικός, κάτι που σίγουρα λείπει από τα σημερινά υβριδικά μονοθέσια.

Η Mercedes είχε μια ταπεινή αρχή στη σύγχρονη εποχή της Formula 1, αλλά με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή. Η συμβολή του Michael Schumacher ήταν καθοριστική για την επιτυχία που θα απολάμβανε τελικά η Mercedes τα επόμενα χρόνια.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως ο γιος του Michael, ο Mick, που είναι εφεδρικός οδηγός της Mercedes τώρα, θα οδηγήσει ένα από τα μονοθέσια F1 που ο πατέρας του είχε αγωνιστεί και είχε συγκεντρώσει βαθμούς. Είναι σαν να κλείνει ο κύκλος της οικογενειακής παράδοσης.

Ο Mick είναι πολύ ενθουσιασμένος για την συμμετοχή του στο Goodwood Festival of Speed και δηλώνει ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία να οδηγήσει ένα από τα μονοθέσια F1 του πατέρα του, ιδιαίτερα ένα από την εποχή των V8.

Στο Goodwood Festival of Speed (13-16 Ιουλίου) θα υπάρχουν επίσης και άλλα μονοθέσια που σχετίζονται με τον Michael Schumacher, όπως η Benetton B194 και οι Ferrari που κατέκτησαν τον τίτλο τα έτη 2002, 2003 και 2004.

Όλα αυτά θα δώσουν μια ιδιαίτερη νότα νοσταλγίας και συναισθηματικού φορτίου στους θεατές και τους λάτρεις της Formula 1 που θα παρευρεθούν στο γεγονός.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!