NEA

Lamborghini Revuelto: Εξαντλήθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια

Παρά τις αρχικές ανησυχίες σχετικά με το υβριδικό σύστημα, ο CEO της Lamborghini, Stephan Winkelmann, επιβεβαίωσε την τεράστια ζήτηση και πως η Revuelto έχει εξαντληθεί για τους προσεχείς 18 μήνες.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι και οι άλλες δύο Lamborghini με κινητήρα εσωτερικής καύσης, η Urus και η Huracan, συνεχίζουν να απολαμβάνουν μεγάλη ζήτηση, με την εταιρία να έχει εξαντλήσει όλη τη γκάμα των μοντέλων της για δύο χρόνια.

Επιπλέον, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 5% κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023, φτάνοντας τον αριθμό των 5.341 αυτοκινήτων.

Η Lamborghini έχει επίσης σχέδια για την παρουσίαση μιας plug-in υβριδικής έκδοσης της Urus, ενώ εργάζεται επίσης στην ανάπτυξη ενός διαδόχου για τη Huracan, ο οποίος πιθανότατα θα ξεπεράσει σε ζήτηση την Revuelto.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα κίνησης του ανερχόμενου διαδόχου της Huracan παραμένουν αδιευκρίνιστες, αλλά πολλοί φίλοι της εταιρίας ελπίζουν ότι θα διατηρήσει τον εξαιρετικό ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα. Έστω και εξηλεκτρισμένο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!