NEAPINED

Peugeot Ε-3008: Έτσι θα είναι η νέα γενιά

Η γαλλική εταιρία έχει ήδη αποκαλύψει τον εσωτερικό κόσμο της νέας γενιάς του 3008 που θα λανσαριστεί στις αρχές του 2024.

Μετά την αποκάλυψη του νέου i-cockpit στο νέο 3008, η Peugeot δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες της ηλεκτρικής έκδοσης.

Μάλιστα, η κάθε εικόνα του νέου Ε-3008 έχει διαφορετικό καμουφλάζ που κρύβει πολλές λεπτομέρειες, αλλά αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ένα SUV κουπέ ή Fastback, όπως προτιμούν να τα ονομάζουν οι Γάλλοι.

Η εμφάνιση του αυτοκινήτου από την πλάι φαίνεται ενδιαφέρουσα, με μεγάλους τροχούς και καλή απόσταση από το έδαφος. Θα υπάρχουν εκδόσεις με κίνηση μπροστά, με ένα μοτέρ, ή με τετρακίνηση με δύο ηλεκτροκινητήρες.

Η πρώτη έκδοση θα αποδίδει 218 ίππους, ενώ η δεύτερη θα έχει συνολική ισχύ 388 ίππους. Το νέο E-3008 θα είναι διαθέσιμο με δύο μπαταρίες: μία με χωρητικότητα 60 kWh και μία με χωρητικότητα 86 kWh.

Οι Γάλλοι λένε πως αν αντικρίσετε ένα Peugeot E-3008 με καμουφλάζ μπροστά σας, μπορείτε να το φωτογραφίσετε και να σκανάρετε τον QR κωδικό που διαθέτει, ο οποίος θα σας οδηγήσει στην αντίστοιχη σελίδα.

Ενδέχεται να είστε ένας από τους 6 τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της επίσημης δημοσιογραφικής παρουσίασης.

Αν δεν ανήκετε στους τυχερούς αυτούς, θα μπορέσετε να οδηγήσετε το αυτοκίνητο αργότερα, στις αρχές του νέου έτους, στις αντιπροσωπείες της Peugeot ανά χώρα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!