NEA

Από άλλο πλανήτη ο ήχος της Bugatti Bolide [video]

Εκδηλώσεις όπως το φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood μας δίνουν μία καλή ευκαιρία για να δούμε και να ακούσουμε μοναδικά hypercars.

Ο επικεφαλής οδηγός δοκιμών της Bugatti, Andy Wallace, ο οποίος οδηγούσε την μαύρη Bolide, έχει έναν βασικό ρόλο στην εξέλιξη όλων των μοντέλων που παράγονται στο εργοστάσιο του Molsheim.

Όπως μπορείτε να δείτε στο επίσημο βίντεο, στο Goodwood ήταν μια επίδειξη όπου ο Wallace οδηγούσε χαλαρά, ολοκληρώνοντας την ανάβαση χωρίς να αναλαμβάνει ρίσκα στον ελαφρώς βρεγμένο δρόμο.

Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι ο ήχος του αυτοκινήτου, καθώς ως όχημα πίστας, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην εξάτμιση.

Σημειώνεται επίσης ότι η Bolide είναι η πιο ακραία Bugatti που έχει κατασκευαστεί ποτέ και βασίζεται στο μονοκόκ σασί που προέρχεται από την Chiron.

Με περιορισμένη παραγωγή μόλις 40 μονάδων, διαθέτει μια αφιερωμένη διαμόρφωση για την πίστα και ένα αμάξωμα που είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανθρακονήματα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!