ΑΓΩΝΕΣ

Ο Verstappen έφαγε πόρτα σε  βιντεοπαιχνίδι!

Ο νεαρός Ολλανδός πρωταθλητής, γνωστός και ως το «κακό παιδί» της Formula 1, δεν αλλάζει την επιθετική του προσέγγιση ούτε καν σε αγώνες προσομοίωσης.

Παρά το γεγονός ότι αναμετράται σε εικονικά αυτοκίνητα κατηγορίας GT3, ο Verstappen παραμένει ανταγωνιστικός και ιδιαίτερα ακραίος. Συμμετείχε στο iRacing Golden Toast GP μέσω του σπιτιού του, ως μέλος της ομάδας Team Redline.

Ο αγώνας διήρκησε τρεις ώρες και πραγματοποιήθηκε στην εικονική πίστα του Σπα. Ωστόσο, μία ώρα μετά την έναρξη, συνέβη μια σύγκρουση με έναν άλλο οδηγό, ο οποίος προσέκρουσε στον Verstappen, και στη συνέχεια, ο Ολλανδός συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο.

Ως αντίποινα, ο Verstappen επέστρεψε στην πίστα, πέρασε μπροστά από τον άλλο οδηγό και τον χτύπησε. Αναμενόμενα, οι διοργανωτές του εικονικού αγώνα τον απέκλεισαν από τον αγώνα και επέβαλαν ποινή.

Είτε στην πραγματικότητα είτε στον εικονικό κόσμο των αγώνων, ο Verstappen πάντα επιδεικνύει το ρόλο του «κακού παιδιού», καθώς αυτή η συμπεριφορά αντανακλά τον χαρακτήρα του. Βλέπετε, υπάρχει και αυτή η στόφα του πρωταθλητή που θα κάνει ότι χρειάζεται για να πετύχει το στόχο του.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!