NEAPINED

Skoda: Έρχεται ανανέωση για τα Scala και Kamiq

Στις 1η Αυγούστου, η τσέχικη εταιρία θα αποκαλύψει επίσημα τα νέα μοντέλα Scala και Kamiq.

Πριν από τα αποκαλυπτήρια έχουν δημοσιοποιηθεί οι πρώτες επίσημες εικόνες των ανανεωμένων αυτών μοντέλων. Και τα δύο είχαν παρουσιαστεί αρχικά το 2019 και τώρα υποβάλλονται σε μια τυπική ανανέωση στη μέση του κύκλου ζωής τους, με κυρίως αλλαγές στη μάσκα και τα φωτιστικά σώματα.

Το Scala θα έχει λεπτότερα φώτα με νέα LED γραφικά, μια διαφορετική γρίλια και μεγαλύτερες εισαγωγές στο μπροστινό μέρος. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει νέες ζάντες, νέα πίσω LED φώτα και ένα diffuser.

Όσον αφορά το Kamiq, θα διατηρήσει τα χαρακτηριστικά χωριστά φωτιστικά σώματα, αλλά αυτά θα γίνουν πιο λεπτά, ενώ θα υπάρχει επίσης μεγαλύτερη γρίλια για την ψύξη του κινητήρα. Οι προφυλακτήρες θα υποστούν αλλαγές και τα πίσω φωτιστικά σώματα θα έχουν διαφορετική σχεδίαση.

Προς το παρόν, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί εικόνες από το εσωτερικό των αυτοκινήτων, αλλά, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αναμένεται να περιλαμβάνουν μια μεγαλύτερη κεντρική οθόνη, ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη και τους κινητήρες, δεν αναμένονται αλλαγές ή προσθήκες σε σχέση με την υπάρχουσα γκάμα. Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία την επίσημη παρουσίαση των δύο μοντέλων σε λίγες ημέρες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!