NEA

H χρυσή Urus της Mansory

Η εταιρεία tuning Mansory παρουσίασε την τελευταία της δημιουργία, μια εντυπωσιακή “χρυσή” Lamborghini Urus, με την ονομασία Mansory Venatus.

Αυτό το ακραίο SUV είναι γνωστό για τα πολύ αμφιλεγόμενα body-kits που δημιουργεί για ακριβά οχήματα, όπως Rolls-Royce Cullinan, Porsche Cayenne και Ferrari F12.

Η Mansory Venatus διαθέτει εντυπωσιακές ζάντες 24 ιντσών, επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα και πολυτελές δερμάτινο σαλόνι.

Ο κινητήρας του έχει βελτιωθεί από τα 666 άλογα της έκδοσης Performante στους 900 ίππους, επιτρέποντάς του να φτάσει τελική ταχύτητα άνω των 323 χλμ/ώρα.

Αν και η έμπνευση της Mansory είναι κραυγαλέα σε αισθητική, αναμένεται να βρει το κοινό του σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη, όπου ο πλούτος συχνά δε συνάδει με το καλό γούστο.

Ειδικά στα Εμιράτα, όπου υπάρχουν πολλοί λάτρεις αυτοκινήτων και πλούσιοι συλλέκτες, η χρυσή Lamborghini Urus αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο επιθυμίας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!