NEA

Πλαστικά πεντάλ της Tesla που σπάνε

Βασικά ποιοτικά προβλήματα συνεχίζουν να αποτελούν μια ανησυχία για την αμερικανική εταιρία και επισκιάζουν κάποιας μορφής την εικόνα της.

Μία από αυτές τις ανησυχίες προέκυψε όταν ένας ιδιοκτήτης ενός Tesla Model 3 αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με το πεντάλ του γκαζιού. Πρόσφατα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Reddit, δείχνοντας το μπράτσο του πεντάλ να είναι σχεδόν έτοιμο να σπάσει στη μέση. Παρόμοια περιστατικά παρατηρήθηκαν και από άλλους οδηγούς της Tesla.

Έχει αναφερθεί ότι από το 2017, πολλοί ιδιοκτήτες Model S έχουν αναρτήσει φωτογραφίες σπασμένων πλαστικών πεντάλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχουν επίσης πολλές συστάσεις και επιστολές παραπόνων, που προτείνουν στην Tesla να αντικαταστήσει το πλαστικό υλικό με μεταλλικό και να προσθέσει μια λαστιχένια επικάλυψη, προκειμένου να βελτιωθεί η αντοχή και η αίσθηση του πεντάλ.

Παρόλο που η Tesla επισκευάζει τα ηλεκτρικά της σε ειδικά κέντρα σέρβις, δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία για το πόσο συχνά εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα. Εντούτοις, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Tesla δεν είναι η μόνη εταιρία που χρησιμοποιεί πλαστικά πεντάλ στα αυτοκίνητά της, αλλά αυτό το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η ασφάλεια των οδηγών και επιβατών.

I don’t think I pressed it that hard…
by u/beerbaron105 in TeslaModel3

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!