NEA

Skoda Superb 2024: Δοκιμάζεται στους δρόμους

Η νέα γενιά του Skoda Superb υπόσχεται να είναι ακόμα πιο ευρύχωρη και προηγμένη τεχνολογικά από κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση της Skoda. Με τη διατήρηση των βασικών χαρακτηριστικών των προηγούμενων γενεών, η επερχόμενη τέταρτη γενιά του Superb προσφέρει μια σειρά από βελτιώσεις.

Η Skoda έχει ήδη δώσει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την γκάμα των κινητήριων μονάδων, περιλαμβάνοντας ντίζελ, βενζίνη, mild-hybrid και υβριδικές επιλογές μόνο για το estate plug-in. Επιπλέον, η νέα ναυαρχίδα θα διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά τεχνολογίας και ασφάλειας.

Σε σύγκριση με τους προκατόχους του, τόσο οι σεντάν εκδόσεις όσο και οι Combi είναι μακρύτερες, ψηλότερες και ελαφρώς στενότερες, διατηρώντας το ίδιο μεταξόνιο. Το σεντάν, μήκους 4,912 μέτρων, είναι ελαφρώς μακρύτερο από το Combi, το οποίο έχει μήκος 4,902 μέτρα.

Παρά το γεγονός ότι το εξωτερικό εξακολουθεί να είναι καμουφλαρισμένο, η σχεδίαση φαίνεται να έχει πιο κομψή σιλουέτα, με σμιλεμένες γραμμές και εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά. Ενδεικτικά εξωτερικά στοιχεία περιλαμβάνουν νέους προβολείς bi-LED matrix και πιο αιχμηρά πίσω φώτα.

Στο εσωτερικό, το Superb Το ταμπλό διαθέτει ένα μεγαλύτερο σύστημα infotainment 12,9 ιντσών, συνδυασμένο με ψηφιακό πίνακα οργάνων και head-up display.

Επίσης, προσφέρει περισσότερο χώρο για τους επιβάτες, ενισχύοντας την πρακτικότητα με έως και 28 χαρακτηριστικά Simply Clever. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας έχουν βελτιωθεί, περιλαμβάνοντας πρόσθετα συστήματα ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) και έως και 10 αερόσακους.

Κάτω από το καπό, το Superb προσφέρει μια ποικιλία κινητήρων, όπως κινητήρες βενζίνης (με ήπια υβριδική υποβοήθηση), ντίζελ και ένα plug-in υβριδικό. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG, ενώ η ισχυρότερη εκδοχή θα έχει τετρακίνηση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!