NEA

Μια Aventador σφήνωσε πίσω από ένα φορτηγό

Παρά τα ελαφρά τραύματα που υπέστη, η κατάστασή του θα μπορούσε να είναι χειρότερη εάν βρισκόταν σε ψηλότερο όχημα. Τελικά, τον έσωσε το γεγονός πως… οδηγούσε μια Aventador.

Ο οδηγός μιας Lamborghini Aventador είχε την τύχη να γλιτώσει από το ατύχημα που συνέβη σε αυτοκινητόδρομο της Τζόρτζια, όταν συγκρούστηκε με το πίσω μέρος ενός φορτηγού με 9 άξονες και 18 τροχούς.

Οι φωτογραφίες του ατυχήματος δείχνουν ότι η Aventador έχει σφηνώσει κάτω από το πίσω τμήμα του φορτηγού, με τα ελαστικά του αυτοκινήτου να έχουν διαλυθεί από την πίεση και το δάπεδο να έχει συνθλιβεί. Αυτή η πρόσκρουση πιθανότατα συνέβαλε στον περιορισμό των τραυματισμών του οδηγού.

Ο οδηγός της Aventador ταυτοποιήθηκε από την πολιτειακή περιπολία της Τζόρτζια ως ο Spencer Hyde, 36 ετών. Σύμφωνα με την εφημερίδα Gordon Gazette, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την Lamborghini που κινούνταν στον ίδιο αυτοκινητόδρομο, πριν από το ατύχημα, με ταχύτητα άνω των 160 χλμ./ώρα.

Οι εικόνες από την έπειτα κατάσταση της Aventador δείχνουν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, με τον μπροστινό τροχό να φαίνεται να έχει αποκολληθεί. Μια προσεκτική εξέταση κάτω από το φορτηγό αποκαλύπτει επίσης ότι η οροφή έχει καταρρεύσει και το καπό έχει υποστεί σημαντικές ζημιές.

Ευτυχώς, η πόρτα του οδηγού εξακολουθεί να λειτουργεί, κάτι που αποτελεί απόδειξη της ασφάλειας της Lamborghini και της καλής τύχης του Hyde.

@egrullon12 #trucker #I75 #besafe #lamborghini #accident #fyp #trending ♬ original sound – Emmanuel Grullon

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!