NEA

Citroen C3 Aircross με 19.900€

H συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτηση του C3 Aircross με 19.900€ ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε όλο το δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Citroen, έως τις 31 Αυγούστου.  

Με πλούσιο εξοπλισμό προσφέρει -μεταξύ άλλων- διαθέτει στο στάνταρτ εξοπλισμό του, αυτόματο κλιματισμό, μεγάλους τροχούς 16’’, προβολείς τεχνολογίας Citroen LED Vision, έγχρωμη οθόνη αφής  9’’ με Connected 3D Navigation,  λειτουργία Mirror Screen μέσω Android Auto  και Apple Car Play καθώς και  μπάρες οροφής κ.α.

Διαθέτει μεγάλο χώρο αποσκευών 410 θα λίτρων και ώς ένα αυθεντικό SUV μεγάλη απόσταση από το έδαφος 178mm. Το C3 Aircross ξεχωρίζει στον τομέα της άνεσης χάρη στην ειδική ρύθμιση της ανάρτησης που προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία.

Αναφορικά με την ασφάλεια, το C3 Aircross διαθέτει, από την έκδοση FEEL PACK, μια σειρά από τεχνολογίες, όπως τα συστήματα Lane Departure Warning, Speed Limit Information και Intelligent Speed Adaptation.

Το C3 Aircross SUV προσφέρεται με αποδοτικούς κινητήρες PureTech βενζίνης και BlueHDi πετρελαίου, με τον τελευταίο να επωφελείται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χάρη στους ιδιαίτερα χαμηλούς ρύπους. Για όλα τα μοντέλα της Citroën ισχύει 5ετής εργοστασιακή εγγύηση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!