NEA

Από 26.990 ευρώ το Jeep Renegade e-Hybrid

Η έκδοση Longitude του Jeep Renegade e-Hybrid, με στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο, προσφέρεται από 26.990€ και στην τιμή περιλαμβάνεται προωθητική ενέργεια 1.310€.

Το υβριδικό σύστημα κίνησης του Renegade e-Hybrid συνδυάζει έναν turbo κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων, ισχύος 130 ίππων, και έναν ηλεκτροκινητήρα 48V, ο οποίος λειτουργεί υποβοηθητικά και μπορεί να αυξήσει την απόδοση έως και 15 kW.

Η τεχνολογία eHybrid 48V προσφέρει την δυνατότητα να κινηθεί το αυτοκίνητο αμιγώς ηλεκτρικά σε συνθήκες χαμηλής ταχύτητας, ελιγμούς μέσα στην πόλη και κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος.

Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά σημαντικά στην κατανάλωση καυσίμου, καθώς ο συνδυασμένος κύκλος κατανάλωσης δεν ξεπερνά τα 5,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα 126 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο (σύμφωνα με τα πρότυπα WLTP).

Η έκδοση Longitude περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά στον βασικό εξοπλισμό, όπως το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων, τις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, τον αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, το σύστημα infotainment Uconnect με ψηφιακή οθόνη touch 7 ιντσών, τη συμβατότητα με Android Auto/Apple Car play, τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, τους αισθητήρες βροχής, το σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, το cruise control, και την αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας.

Jeep Renegade 1.5 e-Hybrid [test drive]

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!