NEA

Ποιο ηλεκτρικό τα ρίχνει σε μονοθέσιο της Formula 1 [video]

Σε μία πρωτότυπη κόντρα πρωταγωνιστούν τρία απίστευτα τετράτροχα: το Rimac Nevera, το McMurtry Speirling και το Red Bull RB8!

Παρά το γεγονός ότι τα μονοθέσια της Formula 1 παραμένουν ότι ταχύτερο υπάρχει σε μια πίστα, στην ευθεία ίσως να μην ισχύει το ίδιο. Και αυτό επιβεβαιώνεται ως ένα μεγάλο βαθμό από τα ηλεκτρικά hypercars που αποδεικνύουν την ανωτερότητα των μπαταριών και των ηλεκτροκινητήρων στις επιταχύνσεις από στάση.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, στην πρώτη κόντρα, τόσο το Nevera όσο και το Speirling εκτοξεύτηκαν από την εκκίνηση με απίστευτο τρόπο με το McMurtry να προηγείται στην ευθεία.

Ωστόσο, στα 242 χλμ./ώρα το Nevera καταφέρνει να το προσπεράσει. Το RB8 παραμένει πίσω, χωρίς πραγματική πιθανότητα να τα φτάσει.

Στη δεύτερη κόντρα, το Spierling παίρνει εύκολα κεφάλι αφού το Rimac σπινάρισε και έχασε τη νίκη.

Στην τρίτη και τελευταία, η μάχη είναι πάλι μεταξύ του Rimac και του McMurtry. Όπως και στον πρώτο αγώνα, ο περιοριστής ταχύτητας του McMurtry αποδεικνύεται ο καθοριστικός παράγοντας που επιτρέπει στο Nevera να περάσει πρώτο τη γραμμή του τερματισμού.

Επιπλέον, πραγματοποιείται μια κόντρα από τα 80 χλμ./ώρα. Αυτή φαίνεται πιο ευνοϊκή για το μονοθέσιο της F1, αν και πάλι, μετά τα 320 χλμ./ώρα, το Nevera καταφέρνει να περάσει μπροστά. Απίστευτη, η Rimac.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!