NEA

Δύο νεκροί σε δυστύχημα στο Nurburgring

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χτες το απόγευμα έχασαν την ζωή τους δύο άτομα που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο δοκιμής.

Το συμβάν έχει επιβεβαιωθεί από την τοπική αστυνομία ενώ οι υπεύθυνοι της πίστας του Nurburgring είχαν ανακοινώσει πως χτες Τετάρτη ακυρώθηκε κάθε δραστηριότητα.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής οδήγησης στο Nürburgring στην περιοχή Eifel .

«Ένα αυτοκίνητο που συμμετείχε στις δοκιμές είχε ένα ατύχημα στο τμήμα Tiergarten», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Nürburgring την Πέμπτη. Η αστυνομία επιβεβαίωσε το ατύχημα με δύο νεκρούς.

Μετά το ατύχημα της Τετάρτης, υπήρξαν άμεσα μέτρα διάσωσης, αλλά οι δύο επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους. Παραμένει άγνωστο αν οι δύο δοκιμαστές ανήκαν σε κατασκευαστή ή προμηθευτή αυτοκινήτων.

Στη διάσημη πίστα που έχει ώρες κοινού με εισιτήριο, πολλές είναι οι εταιρίες αυτοκινήτων που δοκιμάζουν και εξελίσσουν τα νέα τους μοντέλα.

upd: To αυτοκίνητο ήταν μια Porsche 911 Carrera S σε δοκιμές ελαστικών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!