NEAPINED

MG 4 Extended Range: 520 χιλιόμετρα με μία φόρτιση

Η κινέζικη MG παρουσίασε τη νέα ενδιαφέρουσα έκδοση MG 4 Extended Range, που ξεχωρίζει για την σημαντική αύξηση της αυτονομίας.

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η διάθεση των MG και στην χώρα μας, οπότε κάθε είδηση γύρω από τα μοντέλα (ηλεκτρικά, PHEV και με κινητήρες βενζίνης) της εταιρίας αποκτά σχετικό ενδιαφέρον.

Όπως το MG 4 Extended Range που προσφέρει αυτονομία 520 χιλιομέτρων χάρη σε μία αποδοτικότερη μπαταρία 74,4 kWh, αντικαθιστώντας την προηγούμενη 61,7kWh του Long Range. Αυτή η αύξηση της αυτονομίας φτάνει το 20%.

Αν και το βάρος αυξήθηκε κατά 63 κιλά λόγω της μεγαλύτερης μπαταρίας, το MG 4 Extended Range προσφέρει υψηλότερες επιδόσεις, με έναν ισχυρότερο κινητήρα που αποδίδει 244 ίππους και 40% περισσότερη ροπή.

Τα 0-100 χλμ./ώρα μειώνονται από 7,7 σε 6,1 δευτερόλεπτα, καθιστώντας το MG 4 Extended Range τη δεύτερη πιο γρήγορη έκδοση, μετά το τετρακίνητο MG 4 XPower με τα δύο μοτέρ που ολοκληρώνει την ίδια διαδικασία σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.

Το MG 4 Extended Range διατηρεί πολλά χαρακτηριστικά από το Long Range Trophy, όπως την κάμερα παρκαρίσματος 360 μοιρών, τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και την ασύρματη βάση φόρτισης τηλεφώνου.

Οι τιμές του MG 4 Extended Range είναι πιο οικονομικές από του Tesla Model 3 RWD και ελαφρώς χαμηλότερες από το VW ID. Pro. Και οι δύο ανταγωνιστές έχουν τουλάχιστον 100 χιλιόμετρα μικρότερη αυτονομία αποτελώντας μια δελεαστική τιμή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!