NEA

Διάσημο άγαλμα έκοψε η Porsche από βίντεό της [video]

Μια ψηφιακή επεξεργασία στη διαφήμιση της Porsche 911 S/T, που γιορτάζει τα 60 χρόνια κληρονομιάς του σπορ αυτοκινήτου, προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες σχετικά με το άγαλμα “Cristo Rei”. Αυτό το θρησκευτικό μνημείο “κοιτάζει” σχεδόν όλη τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Ο λόγος που η Porsche βρέθηκε υπόλογη αφορά στη νοσταλγική διαφήμιση της Porsche 911 S/T, η οποία έχει ως θέμα τα 60 χρόνια της ιστορίας του μοντέλου. Η διαφήμιση, διάρκειας 2 λεπτών και 30 δευτερολέπτων, παρουσιάζει διάφορες γενιές του 911 σε ακριβή ιστορικά πλαίσια.

Τα αρνητικά σχόλια προέκυψαν όταν παρατηρητικοί θεατές παρατήρησαν ότι το ψηφιακό αγάλμα λείπει από μια σκηνή του βίντεο. Αυτό το λάθος στο μοντάζ, που αφορούσε την αφαίρεση του 28 μέτρων ψηλού αγάλματος “Santuário de Cristo Rei”, επισημάνθηκε από τον χρήστη Alex B στο Twitter.

Η Porsche παραδέχτηκε το λάθος, δηλώνοντας ότι δεν ήταν πρόθεση τους και ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη για τυχόν απώλειες ή δυσαρέσκειες που προκλήθηκαν. Αυτό το περιστατικό υπογραμμίζει την εύθραυστη ισορροπία που πολλές πολυεθνικές εταιρείες αντιμετωπίζουν ανάμεσα στην πολιτιστική ευαισθησία και την απήχηση στο ευρύ κοινό.

Η διάρκεια της διαφήμισης ανέρχεται σε 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα και παρουσιάζει διάφορες γενιές της Porsche 911 σε ιστορικά σκηνικά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!