NEA

Το νέο Mini Countryman στα Χάιλαντς της Σκωτίας

Σε νέες teaser εικόνες παρουσιάζεται το Countryman τρίτης γενιάς, με τα Highlands της Σκωτίας ως φόντο, καθώς δοκιμάστηκε σε εκτός δρόμου σενάρια, αναδεικνύοντας τις ικανότητές του σε απαιτητικά εδάφη.

Για αυτή την εκτός δρόμου παρουσίαση, η MINI επέλεξε ένα πρωτότυπο Countryman εξοπλισμένο με το σύστημα τετρακίνησης ALL4, πιθανώς με μια βενζινοκίνητη έκδοση όπως υποδηλώνει η ανοιχτή μάσκα.

Το Countryman με την AWD εξοπλισμό αποδεικνύει την προετοιμασία του για δύσκολες συνθήκες, αντικαθιστώντας τα συνηθισμένα ελαστικά με Grabber παντός εδάφους. Επιπλέον, η MINI έχει ενσωματώσει ένα φως LED στην οροφή για βελτιωμένη ορατότητα κατά τις νυχτερινές εξορμήσεις εκτός δρόμου, όπως φαίνεται σε αυτό το πρωτότυπο όχημα δοκιμής.

Το νέο Countryman θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις και θα εφοδιαστεί με όλα τα συστήματα κίνησης που προσφέρονται στην BMW X1, συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων εσωτερικής καύσης και ηλεκτρικής κίνησης. Και, για πρώτη φορά για την MINI, θα κατασκευάζεται στην Γερμανία μαζί με τις αντίστοιχες μονάδες της BMW.

Η γκάμα των κινητήρων θα ξεκινά από τον τρικύλινδρο 1.500άρη και θα φτάνει στα δίλιτρα σύνολα βενζίνης και ντίζελ. Όλα θα έχουν ήπια υβριδική υποβοήθηση. Θα υπάρξει και ηλεκτρική έκδοση που θα βασίζεται στην BMW iX1. Θα έχει μπαταρία 64,7 kWh με αυτονομία που θα φθάνει τα 450 χιλιόμετρα.

Σε διαστάσεις θα είναι κατά 13 εκατοστά πιο μακρύ, φθάνοντας συνολικά τα 4,429 μέτρα. Αυξημένο θα είναι και το ύψος κατά 6 εκατοστά, φτάνοντας τα 1,613 μέτρα. Το ταμπλό θα έχει μία νέα διάταξη με δύο οθόνες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!