NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

YouTuber απανθρακώνει μία Ferrari F8 Tributo

Ο YouTuber Cody Detwiler, γνωστός για τα καραγκιοζιλίκια του ως WhistlinDiesel, αυτή τη φορά έκαψε άθελά του(;) μία Ferrari F8 Tributo, ενώ επιχειρούσε μια off-road απόδραση σε ένα χωράφι με καλαμπόκια.

Στο viral περιστατικό το ιταλικό supercar τυλίγεται στις φλόγες και μετά από ένα πείραμα του Youtuber να συγκεντρώσει views βάζοντας την Ferrari μέσα σε ένα χωράφι.

Ο Cody Detwiler, γνωστός για τα τολμηρά αυτοκινητικά κατορθώματα στο κανάλι WhistlinDiesel του YouTube, ξεκίνησε ένα νέο επεισόδιο με τη Ferrari F8 Tributo που τελικά αποδείχτηκε καταστροφικό.

Η αποστολή ήταν να εξερευνήσει τις ικανότητες της F8 Tributo σε πολλαπλά επεισόδια ώστε ο Detwiler να ανεβάσει την επισκεψιμότητα του στο κανάλι του. Ωστόσο, το εγχείρημα αυτό πήρε μια απροσδόκητη τροπή.

Τα supercars βγάζουν από παντού θερμότητα και όταν κινούνται πάνω από ξεραμένα χόρτα με υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος αρπάζουν με τη μία φωτιά.

Είτε πρόκειται για αυτανάφλεξη, είτε για ανάφλεξη από υπερθέρμανση των κεραμικών φρένων κατά τη διάρκεια του ντριφτ, η F8 Tributo κατάφερε να εκδικηθεί τον άσεμνο που την έσερνε μέσα στα χωράφια.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!