NEA

Μια διαφορετική Ferrari 812 Competizione

Η Ferrari πρόσφατα παρουσίασε μια one-off εκδοχή της 812 Competizione που θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς στη Νέα Υόρκη.

Οι σχεδιαστές του Centro Style της Ferrari προσέγγισαν τη tailer made δημιουργία αυτής της μοναδικής 812 Competizione με την έννοια του «λευκού χαρτιού», δηλ. σαν να ξεκινούσαν από την αρχή. Τα σχέδια και οι ιδέες εξελίχθηκαν σε κίτρινο χαρτόνι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη έμπνευση μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Η βασική έμφαση των σχεδιαστικών αλλαγών είναι το ματ κίτρινο εξωτερικό χρώμα Giallo Tristrato. Το αμάξωμα λειτούργησε σαν καμβάς για τον δημιουργικό επικεφαλής σχεδιαστή της Ferrari, Flavio Manzoni.

Μαύρες λωρίδες που διατρέχουν το αμάξωμα, προσδίδοντας του την εμφάνιση που θα άφηνε την εντύπωση ότι προέρχεται απευθείας από τα σχεδιαστήρια της εταιρίας. Πίσω κρύσταλλο δεν υπάρχει και την ορατότητα προσφέρει μια κάμερα.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, δεν έχουν γίνει αλλαγές, με τον V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων να αποδίδει 830 ίππους, προσφέροντας εκπληκτικές επιδόσεις στην πίστα.

Η Ferrari Βορείου Αμερικής έχει επιλέξει να δημοπρατήσει αυτήν τη μοναδική 812 Competizione στις 17 Οκτωβρίου, στη διάρκεια του Ferrari Gala στη Νέα Υόρκη. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!