ΑΓΩΝΕΣ

GP Ολλανδίας: Επεισοδιακή pole για τον Verstappen

Μετά από δύο διακοπές στα χρονομετρημένα ταχύτερος όλων αναδείχτηκε ο Verstappen που έκανε χατ-τρικ στο εντός έδρας Zandvoort. Πίσω του θα ξεκινήσουν οι Norris και Russell, εξαιρετικός ο Albon.

Στην πρώτη φάση του Q1 με βροχή, εκτός έμειναν οι Zhou, Ocon, Magnussen, Bottas και Lawson. Ο τελευταίας επιστρατεύτηκε ως αντικαταστάτης του Ricciardo μετά το σπάσιμο του χεριού του Αυστραλού.

Ο Sainz στον Piastri, ο Stroll στον Hamilton και ο Tsunoda στον Hamilton, όλοι για παρεμπόδιση που θα διερευνηθούν μετά τις κατατακτήριες δοκιμές.

Εκτός στο Q2, που έγινε με ήλιο, βρέθηκαν οι Stroll, Gasly, Hamilton, Tsunoda και Hulkenberg.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του GP Ολλανδίας συνεχίστηκαν στο Q3 μετά την κόκκινη σημαία που έπεσε λόγω του ατυχήματος του Sargeant. Λίγο μετά υπήρξε διακοπή για δεύτερη φορά καθώς ο Leclerc έπεσε στις μπαριέρες.

Παρακάτω η σειρά εκκίνησης του αυριανού αγώνα που θα ξεκινήσει στις 16:00.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!