NEA

Νταλίκα πήρε στο λαιμό της πανάκριβα supercars

Συνολικά, εννέα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές από αυτό το ατύχημα, με το συνολικό ποσό των ζημιών να υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ένα εκτεταμένο ατύχημα συνέβη στον αυτοκινητόδρομο A20 κοντά στο Farningham, λίγο έξω από το Brands Hatch, όταν ένα φορτηγό μεταφοράς υψηλών προδιαγραφών supercars από διάσημους κατασκευαστές όπως η Mercedes-AMG και η Lamborghini ανατράπηκε.

Ο οδηγός του φορτηγού γλύτωσε με ελαφρά τραύματα, ενώ τα πολυτελή αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Η σύγκρουση οδήγησε στην αναστολή της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις για αρκετές ώρες, προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα με τις λιγότερες δυνατές ζημιές.

Ανάμεσα στα κατεστραμμένα οχήματα περιλαμβάνονται μια Lamborghini Huracan, μια Jaguar F-Type, μια Mercedes-AMG GT, μια Aston Martin DB11, μια Nissan GT-R, μια BMW, μια Audi και μια Alfa Romeo. Επιπλέον, ένα αυτοκίνητο βρέθηκε αναποδογυρισμένο στην οροφή του στην άκρη του δρόμου.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, 23 Αυγούστου, και προκάλεσε σοβαρές ζημιές στα μεταφερόμενα οχήματα, τα οποία ήταν καθ’ οδόν για μια εκδήλωση στην πίστα του Brands Hatch.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!