ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Ακρόπολις, SS8: Μεγάλη μάχη ανάμεσα στο Neuville και τον Ogier

Ο Thierry Neuville κράτησε τον Sébastien Ogier σε απόσταση και οδήγησε το EKO Acropolis Rally Greece το βράδυ της Παρασκευής, ξεπερνώντας ένα τεχνικό θέμα στις καθυστερήσεις.

Μόλις 2,8 δευτερόλεπτα χώριζαν το δίδυμο που μονομαχούσε μετά την πρώτη πλήρη ημέρα του αγώνα στο θρυλική 70ο Ακρόπολις. Παρά το γεγονός ότι κέρδισε μόνο μία από τις πέντε εξαντλητικές δοκιμασίες στο χαλίκι, ο Neuville ήταν επικεφαλής από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σήμερα το πρωί στην SS7 ο Kale Rovanpera σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο. Ο Sebastien Ogier ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του Φινλανδού, με διαφορά 1,3 δλ.. Ο τρίτος Thierry Neuville είχε 11,9 δλ. διαφορά από την κορυφή, μια επίδοση που του στερεί την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, στην οποία βρίσκεται πλέον ο Ogier, 7,8 δλ. μπροστά από τον Βέλγο οδηγό.

Ωστόσο, η μάχη ανάμεσα στον Ogier και στο Neuville είναι συναρπαστική με τον Βέλγο να οδηγεί στο όριο το Hyundai i20 N Rally 1 και να παίρνει στην SS8 ξανά το προβάδισμα. Πίσω του όμως ακολουθούν με πολύ μικρή διαφορά τρία Toyota με τον Sordo να βρίσκεται λίγο πιο πίσω και τον Lappi να προσπαθεί να βρει ρυθμό.

Το σημαντικό είναι πως οι οδηγοί βρήκαν τις ειδικές πολύ καλύτερα από ότι περίμεναν, έστω και αν υπάρχει λάσπη σε κάποια σημεία. Για να δούμε τι θα γίνει στη διάρκεια της ημέρας και στην ειδική στο Ελευθεροχώρι, ενώ απομένουν της Παύλιανης, στις Καρούτες και ξανά στο Ελευθεροχώρι.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!