NEA

Polestar Synergy: To όραμα για ένα ηλεκτρικό hypercar

Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια που αναδείχθηκε μέσα από έναν διαγωνισμού σχεδιασμού της Polestar.

Το Polestar Synergy είναι μια αρμονική συγχώνευση τριών διαφορετικών νικητήριων προτάσεων, εμπλουτισμένων με γνώσεις από το στούντιο σχεδιασμού της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, από τους 600 συμμετέχοντες στο διαγωνισμό προκρίθηκαν οι 10, εκ των οποίων προέκυψαν 3 νικητές. Οι 2 από τη Γαλλία συνέβαλαν στη δημιουργία για το αμάξωμα, ενώ ένας από την Κίνα ανέλαβε το εσωτερικό.

Οι νικητές εργάστηκαν μαζί με την ομάδα σχεδιασμού της Polestar για έξι μήνες για να ολοκληρώσουν τη σχεδίαση του concept, το οποίο έχει ύψος 1,07 μέτρα και μήκος 4,65 μέτρα.

Ταυτόχρονα, αυτό το concept συμπίπτει με την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της Polestar και της Mattel, που περιλαμβάνει εκδόσεις Hot Wheels και Matchbox εμπνευσμένα από τα μοντέλα παραγωγής της Polestar.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Polestar, Thomas Ingenlath, χαιρέτισε το concept ως αδιάψευστη απόδειξη ότι τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, συναρπαστικά από τα αντίστοιχα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Μετά το ντεμπούτο του στο Μόναχο, το Polestar Synergy θα ξεκινήσει περιοδεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ξεκινώντας με το Hot Wheels Legends Tour στο El Segundo της Καλιφόρνια στις 7 Οκτωβρίου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!