NEA

Στον καταστροφέα μία άμοιρη Lamborghini

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μία Lamborghini να γίνεται θύμα στα χέρια ενός ακόμη τρελαμένου YouTuber, ο οποίος αναζητά τη δόξα με την ελπίδα να συγκεντρώσει όσες περισσότερες προβολές και “like” γίνεται στο κανάλι του.

Στον κόσμο των YouTubers, υπάρχουν χιλιάδες άτομα που καθημερινά ανεβάζουν περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς και ενδοιασμούς. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο MrBeast, γνωστός ως James Stephen Donaldson, ο οποίος αποφάσισε να προχωρήσει στην απόλυτη καταστροφή μιας Lamborghini.

Στην αρχή του βίντεο, παρακολουθούμε τον YouTuber να φέρνει ακόμη και ένα τανκ για να καταστρέψει το ιταλικό supercar. Στη συνέχεια, βλέπουμε πώς βρίσκει τελικά τον τρόπο να καταστρέψει την Lamborghini, ρίχνοντάς την μέσα σε έναν τεράστιο καταστροφέα.

Η άτυχη Gallardo προσπάθησε να αντισταθεί όσο μπορούσε, αλλά τελικά χρειάστηκε η βοήθεια ενός γερανού για να την σπρώξει προς τα μέσα.

Αποτρόπαιο ή όχι το όλο θέαμα; Όπως και να έχει ο  YouTuber φαίνεται να πετυχαίνει τον στόχο του, καθώς σε λιγότερο από μία εβδομάδα το βίντεο του έχει συγκεντρώσει πάνω από 90 εκατομμύρια θεάσεις και 4,1 εκ. likes προσφέροντάς του ένα επικερδές μεροκάματο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!