NEA

Το VW ID. Buzz GTX δοκιμάζεται στην πίστα [video]

Η VW βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξής της σπορ έκδοσης ID. Buzz GTX και πραγματοποιεί δοκιμές στο Nurburgring.

Το ID. Buzz GTX θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, με συνολική ισχύ 340 ίππων. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την μπαταρία δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Πάντως, οι επιδόσεις θα είναι εντυπωσιακές, καθώς θα προσφέρει ένα σπριντ για τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 6,4 δευτερόλεπτα.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση του θα επικεντρώνονται στο εμπρός μέρος, με ένα μεγαλύτερο προφυλακτήρα που θα διαθέτει κάθετους αεραγωγούς και μια νέα γρίλια σε σχήμα τραπεζοειδούς. Επίσης, θα υπάρχουν σπορ ζάντες πέντε ακτίνων με μεταλλικές λεπτομέρειες και φαρδιά ελαστικά.

Στο πίσω μέρος, δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το βασικό μοντέλο. Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά αναμένεται να περιλαμβάνουν σπορ στοιχεία όπως σπορ τιμόνι, καθίσματα bucket και άλλες προσθήκες.

Επιπλέον, το ID. Buzz GTX θα προσφέρεται στην διάταξη με το μακρύ μεταξόνιο, ενώ η VW ετοιμάζει επίσης μια τετρακίνητη έκδοση που θα τοποθετείται ανάμεσα στο βασικό μοντέλο και στο σπορ GTX.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!