NEA

Πρεμιέρα για το Skoda Vision 7S στο Golden Hall

Στο Golden Hall, μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, η Skoda παρουσιάζει το Vision 7S, προσφέροντας μια προεικόνα του μέλλοντός της και των ανερχόμενων μοντέλων της.

Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι το Tech Face, το οποίο αντικαθιστά τη συμβατική μάσκα με μια κλειστή επιφάνεια πίσω από την οποία υπάρχουν όλοι οι αισθητήρες που απαιτούνται.

Οι προβολείς, η σχεδίαση της οροφής και οι εντυπωσιακές ζάντες των 22 ιντσών είναι επίσης χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν. Παράλληλα, η Skoda διατηρεί την παράδοση των «Simply Clever» λεπτομερειών, προσφέροντας πρακτικές λύσεις για την καθημερινότητα.

Στο εσωτερικό, το Vision 7S διαθέτει επτά καθίσματα, με τα δύο μπροστινά να μπορούν να περιστρέφονται και να ανακλινονται, προσφέροντας δύο διαφορετικές διαμορφώσεις, την “Drive” και την “Relax”. Επίσης, ξεχωρίζει η θέση του παιδικού καθίσματος στην προέκταση της κεντρικής κονσόλας.

Όσον αφορά το σύστημα προώθησης του Vision 7S, η Skoda αναφέρει ότι εξοπλίζεται με μια μπαταρία χωρητικότητας 89,0 kWh, η οποία φορτίζεται με έως και 200 kW και προσφέρει αυτονομία περίπου 600 χιλιομέτρων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!