NEAPINED

Η Nissan ετοιμάζει Micra Nismo

Το εντυπωσιακό concept προλογίζει μία καυτή έκδοση του νέου Micra που θα είναι πλήρως ηλεκτρικό και που θα κυκλοφορήσει το 2026.

Η βασική του έκδοση θα βασίζεται στο Renault 5, θα κατασκευάζεται στην Γαλλία και θα κοστίζει κάπου στις 23.000 ευρώ.

Πέρα από τις βασικές πισωκίνητες εκδόσεις θα έχει και Nismo έκδοση με τουλάχιστον 300 ίππους για να αντιμετωπίσει τα αντίστοιχα Volkswagen ID 2 GTI, Mini Cooper SE, Abarth 500e κ.α.

Προς το παρόν, η Nissan γιορτάζει την 20ή επέτειο του δημιουργικού της στούντιο σχεδίασης στο Λονδίνο. Και το κάνει με τον αρμόζοντα τρόπο, αποκαλύπτοντας το εντυπωσιακό Concept 20-23.

Ο Makoto Uchida, πρόεδρος και CEO της Nissan, έκανε την εντυπωσιακή παρουσίαση αυτού του αυτοκινήτου μπροστά από τα κεντρικά γραφεία του Nissan Design Europe (NDE) στο Paddington του Λονδίνου. Το Concept 20-23 αντιπροσωπεύει τη σύνθεση 20 χρόνων εμπειρίας της NDE στην καρδιά του Λονδίνου και την καινοτομία της Nissan στον κόσμο των αυτοκινήτων.

Το όνομα Concept 20-23 δεν είναι τυχαίο. Αντικατοπτρίζει τα 20 χρόνια ύπαρξης του NDE στο Λονδίνο και την τρέχουσα χρονιά. Είναι ένα όνομα που συνδυάζει την επετειακή γιορτή με το πνεύμα της Nissan.

Το Concept 20-23 αποτελεί μια ανανεωτική πρόταση στον κόσμο των hatchback και των αυτοκινήτων πόλης, παρακινώντας μια μακρά παράδοση που περιλαμβάνει αυτοκίνητα όπως τα Be-1, Pao, Figaro και S-Cargo.

Το εξωτερικό του είναι παιχνιδιάρικο και εμπνευσμένο από τον κόσμο των διαδικτυακών αγώνων και τη συμμετοχή της Nissan στη Formula E. Έχει εντυπωσιακά αεροδυναμικά στοιχεία, με μεγάλες ρίγες, αεραγωγούς, και επιθετικό πίσω αεροτομή.

Στο εσωτερικό, το Concept 20-23 συνδυάζει τη σπορ αισθητική με την ερμηνεία της μοντέρνας τεχνολογίας. Διαθέτει bucket καθίσματα για σφιχτή στήριξη, ένα yoke τιμόνι με πολλά χειριστήρια και μια κεντρική κονσόλα με ελάχιστες οθόνες που εμφανίζουν τις απαραίτητες πληροφορίες. Είναι μια εσωτερική όαση της τεχνολογίας και της σπορ απόδοσης.

Με το Concept 20-23, η Nissan δείχνει την ικανότητά της να πρωτοπορεί στον χώρο του αυτοκινήτου και να συνδυάζει την κληρονομιά της με την καινοτομία. Είναι ένα αυτοκίνητο που αντιπροσωπεύει την πορεία της Nissan τα τελευταία 20 χρόνια και τη φιλοδοξία της για το μέλλον.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!