NEA

Ποια είναι η εταιρία με τις περισσότερες πατέντες στα ηλεκτρικά;

Η κινεζική BYD έχει καταθέσει περισσότερες αιτήσεις ευρεσιτεχνιών ακόμη και από την Tesla!

Η BYD (Build Your Dreams) είναι γνωστή για την εντυπωσιακή παρουσία της στον τομέα των πατεντών στον χώρο των ηλεκτρικών οχημάτων και, συγκεκριμένα, στην τεχνολογία μπαταριών.

Ο χαρακτηρισμός της ως «βασιλιάς των πατεντών» στον χώρο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων δείχνει την προσπάθεια της εταιρείας να κυριαρχήσει σε αυτήν την ανταγωνιστική αγορά με καινοτόμες τεχνολογίες.

Η BYD έχει εξελιχθεί σε έναν ηγέτη στην ανάπτυξη και την κατασκευή μπαταριών ιόντων λιθίου με διάφορες συνθέσεις, κυρίως με καθόδια φωσφορικού σιδήρου.

Αυτές οι μπαταρίες είναι γνωστές για την υψηλή απόδοσή τους και τον σχετικά χαμηλό κόστος παραγωγής σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες μπαταριών όπως εκείνες που χρησιμοποιούν νικέλιο και κοβάλτιο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!