NEAPINED

Η Alfa Romeo 4E θα είναι η ηλεκτρική διάδοχος της 4C

Η Alfa Romeo ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον ηλεκτρικό αντικαταστάτη της 4C, ονόματι 4E, σε μια φιλόδοξη κίνηση για την ανανέωση της γκάμας της μάρκας.

Το 2019, η Alfa Romeo ανακοίνωσε το τέλος της παραγωγής ενός πολύ ιδιαίτερου supercar, της 4C. Πλέον, η ιταλική φίρμα επικεντρώνεται στο μέλλον και προετοιμάζει ένα νέο ηλεκτρικό roadster.

Το οποίο θα ονομάζεται 4E, θα βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Medium της Stellantis, θα έχει αυτονομία πάνω από 600 χιλιόμετρα, θα είναι πισωκίνητο με 300+ ίππους και θα κυκλοφορήσει κάπου το 2027.

Η πρόσφατη 33 Stradale δείχνει τη δέσμευση της Alfa Romeo στην ηλεκτροκίνηση, εισάγοντας το πρώτο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης στη μάρκα.

Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό μικρό SUV το 2024 (θα βασίζεται στο Jeep Avenger), ακολουθούμενο από ηλεκτρικούς αντικαταστάτες για την Giulia και την Stelvio.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!