NEAPINED

Alfa Romeo: Αυτό είναι το νέο και μικρότερο SUV της μάρκας

Η γκάμα της ιταλικής φίρμας θα έχει στην βάση της το εικονιζόμενο ηλεκτρικό SUV που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους τέλη 2024.

Το κενό που άφησε η MiTo θα καλύψει το SUV που βλέπετε και που θα βασίζεται στα Jeep Avenger και Fiat 600. Κάτι που σημαίνει πως θα το δούμε τόσο σε ηλεκτρικές εκδόσεις όσο και σε συμβατικές με ήπια υβριδικούς βενζινοκινητήρες.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Instagram μας δείχνουν μια πρώτη εικόνα από ένα ελκυστικό κόμπακτ αμάξωμα που έχει στο μπροστινό μέρος το δεδομένο θυρεό και λεπτούς προβολείς. Στη δυναμική εικόνα συμβάλλει και το «φουσκωμένο» καπό.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε τα φωτιστικά σώματα με τα τριπλά LED που μας παραπέμπουν στην Tonale. Από το πλάι βλέπουμε ένα προφίλ που να διαφοροποιείται αρκετά από το Avenger, με την οροφή να χαμηλώνει και να έχει μία διακριτική αεροτομή στο πίσω μέρος.

Όσον αφορά στο σύστημα πρόωσης, λογικά το ηλεκτρικό θα έχει ένα μοτέρ 156 ίππων και μπαταρία 54 kWh με αυτονομία στα περίπου 400 χιλιόμετρα. Όσο για τις συμβατικές εκδόσεις λογικά θα δούμε τις mild hybrid εκδόσεις του 1.2 PureTech ή του 1.5 Hybrid που συναντάμε στα Jeep.

Το νέο SUV της Alfa Romeo πιθανότατα θα ονομάζεται Brennero, εκτός και αν οι Ιταλοί μας ετοιμάζουν μία άλλη έκπληξη.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!