NEA

AUTOTEC EXPO 2023: Το μεγαλύτερο γεγονός στον κλάδο του aftermarket

Η εκθεσιακή εκδήλωση AUTOTEC EXPO 2023 είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους κορυφαίους του κλάδου του aftermarket, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες λύσεις για επιχειρήσεις που βασίζονται στην τεχνολογία και την καινοτομία.

Η επίσημη έναρξη της έκθεσης θα λάβει χώρα την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 15:00, με την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, να την τιμά με την παρουσία της.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι επαγγελματίες του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα και υπηρεσίες σε έναν στοχευμένο κοινό. Η εκδήλωση επικεντρώνεται σε ανταλλακτικά, υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και φροντίδας αυτοκινήτων, με έμφαση στη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων και την ηλεκτροκίνηση, προσβλέποντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, καλύπτοντας το φάσμα από ανταλλακτικά, εξοπλισμούς συνεργείων, βουλκανιζατέρ, φανοβαφεία και ηλεκτρολογεία, μέχρι αξεσουάρ, λογισμικά, προγράμματα διαχείρισης, εταιρείες τεχνικής υποστήριξης, επαγγελματική ένδυση και συστήματα ασφάλειας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές δράσεις, σεμινάρια και διαγωνισμός με πλούσια δώρα, καλύπτοντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κλάδου. Η AUTOTEC EXPO 2023 αναμένεται να καθιερώσει νέα δεδομένα στον κλάδο του aftermarket και της αυτοκινητοβιομηχανίας, και θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου 2023. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

  • Παρασκευή 29/9: 13:00-20:00
  • Σάββατο 30/9: 10:00-20:00
  • Κυριακή 01/10: 10:00-20:00

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!