NEA

Δείτε ένα Toyota που αρνείται να παραδώσει το πνεύμα του [video]

Το Toyota Land Cruiser, γνωστό για την απίστευτη αντοχή του, πρόσφατα απέδειξε την ανθεκτικότητά του όταν μια έκδοση pickup επέζησε από ένα σοβαρό ατύχημα που το στραπατσάρισε πολύ άσχημα.

Το εκπληκτικό περιστατικό καταγράφηκε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον Khalid Al Ajmi, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των φίλων της Toyota.

Το σχεδόν ολικά κατεστραμμένο Land Cruiser 70, ήταν σχεδόν αγνώριστο μετά το ατύχημα. Το μπροστινό και το πίσω μέρος του υπέστησαν πολύ σοβαρές ζημιές, με την καμπίνα του οδηγού να έχει στραβώσει άσχημα.

Ο ιδιοκτήτης του Land Cruiser δήλωσε ότι οδηγούσε σε ορεινές περιοχές της Σαουδικής Αραβίας όταν το όχημα ντεραπάρισε και πήρες πολλές τούμπες.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο οδηγός και ιδιοκτήτης γλύτωσε από το ατύχημα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς διαπιστώνοντας ότι το Land Cruiser ήταν ακόμα λειτουργικό.

Αυτό το γεγονός αποδεικνύει την εξαιρετική αντοχή του Land Cruiser (και γενικότερα των παλιών Toyota), το οποίο παραμένει δημοφιλές ως αξιόπιστη επιλογή στις συγκεκριμένες αγορές ως εναλλακτική λύση σε σύγχρονα pickup και SUV.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!