NEA

Πήγε να περάσει τσάμπα και έπεσε η μπάρα στο κεφάλι του [video]

Καθημερινά υπάρχουν πολλοί τσαμπατζήδες που κολλάνε πίσω από το προπορευόμενο όχημα για να περάσουν τα διόδια δίχως να πληρώσουν.

Το κόλπο έχεις ως εξής. Όταν ένα αυτοκίνητο ή μία μοτοσικλέτα περνά σε πολύ μικρή απόσταση πίσω από ένα προπορευόμενο όχημα, τότε η μπάρα δεν πέφτε εντελώς για λόγους ασφαλείας.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει πάντοτε και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο Tik Tok ο πίσω αναβάτης μιας μοτοσικλέτας τρώει την μπάρα στο κεφάλι αφού δεν φορούσε κράνος. Όπως είναι φυσικό το βίντεο έγινε viral με πολλά σχόλια και θεάσεις.

Δεν γνωρίζουμε αν ο άτυχος αναβάτης πλήρωσε την εξυπνάδα του μπροστινού με μερικά ράμματα για να γλυτώσει τα 1,40€ που αναλογούν στα διόδια της Αττικής Οδού για μοτοσικλέτες.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως υπάρχουν κάμερες που καταγράφου τα οχήματα (όταν αυτά έχουν πινακίδα κυκλοφορίας) αποστέλλοντας αργότερα τα σχετικά μπιλιέτα.

@dionisiskat #viral #viralgreece #moto #diodia #fazer #helmet #fyp #fy #funny ♬ πρωτότυπος ήχος – Dionisis Katopodis

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!