NEAPINED

Toyota και Suzuki ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους

Η Toyota και η Suzuki αναμένεται να συνεργαστούν για την παραγωγή ενός μικρού ηλεκτρικού SUV αφού και οι δύο εταιρίες έχουν ανάγκη τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η συνεργασία μεταξύ της Toyota και της Suzuki είναι στενή, με τις δύο εταιρείες να ανταλλάσσουν τεχνολογία και να συμμετέχουν σε αμοιβαία λανσαρίσματα μοντέλων για να καλύψουν τις ανάγκες των αγορών τους παγκοσμίως.

Αρκετές κοινές συμπαραγωγές μεταξύ των δύο εταιρειών τρέχουν ήδη σε διάφορα μέρη του κόσμο και σε αγορές όπως της Ευρώπης, της Ινδίας, της Νοτίου Αφρικής ή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Το νέο μικρό ηλεκτρικό crossover έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ευρωπαϊκή αγορά και αναμένεται να είναι παρόμοιο σε μέγεθος με τα Toyota Aygo X και Toyota Yaris Cross, αν και οι ακριβείς διαστάσεις παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου αναμένεται το 2025, και αυτό συμπίπτει με την πιθανή κυκλοφορία του Suzuki eVX, ενός άλλου ηλεκτρικού μοντέλου που προορίζεται για παραγωγή.

Ωστόσο, το Suzuki eVX πιθανότατα θα είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος σε σύγκριση με το νέο μικρό ηλεκτρικό SUV της Toyota, το οποίο ενδέχεται να είναι μια έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Toyota bZ Small Crossover.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!