ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Ντένη Θεοχαράκη στην SaatchiGalleryτου Λονδίνου

Μετά από μια επιτυχημένη ατομική έκθεση στην Αθήνα, καθώς και συμμετοχές σε εκθέσεις στη Σεούλ και τη Νέα Υόρκη, η Ντένη Θεοχαράκη είναι παρούσα τώρα στη διάσημη Saatchi Gallery του Λονδίνου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Σύγχρονης Τέχνης START Art Fair 2023.

Αυτό το μεγάλο εικαστικό γεγονός, που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια, είναι ένα σημείο αναφοράς στον καλλιτεχνικό χάρτη του Λονδίνου.

Εκεί, διάφορες γκαλερί και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο συναντιούνται, προσφέροντας μια ευκαιρία για τους φίλους της τέχνης να ανακαλύψουν νέες δημιουργίες.

Η Θεοχαράκη στο START Art Fair παρουσιάζει τα έργα της με μια μοναδική γλώσσα, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές και υλικά.

Στο επίκεντρο της δημιουργικότητάς της βρίσκονται τα δένδρα, τα οποία αποκτούν ανθρώπινα χαρακτηριστικά στις δημιουργίες της.

Τα έργα της έχουν ήδη ενταχθεί στη μόνιμη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης, ενώ η ίδια διαθέτει εκπαίδευση τόσο στις τέχνες όσο και στην οικονομία.

Το START Art Fair άνοιξε τις πύλες του στις 11 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Οκτωβρίου.

Η Ντένη Θεοχαράκη έχει παρουσιάσει τα έργα της τόσο σε ατομικές αλλά και σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έργο της έχει επιλεγεί να αποτελεί μέρος της μόνιμης συλλογής της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείου Αλέξανδρου Σούτσου. Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το NΥU Stern Business School, απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!